ŞANLIURFA / HALİLİYE - Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Okulumuz konferans salonunda yapılan gösteriye öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir araya gelen öğretmenlerimiz ile fotoğraf çekimi yapıldı. Derste olup çekime katılamayan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Kas

Bayramın coşkusuna ortak olduk.

Dünya Mol Günü Kutlamaları

Eyl

9. sınıf alan tercihleri 22.09.2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Velilerin e okul üzerin başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Eyl

Sorumluluk ve Staj Tamamlama Sınav Tarihleri Yayınlandı. Öğrencilerimizin aşağıdaki listelerde ilan edilen gün ve saatlerde sınavlarına girmeleri gerekmektedir.

Eyl

40 günlük (320 saat) staj eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin 18 Eylül 2023 tarihindeki Staj Tamamlama Sınavlarına katılmaları gerekmektedir. Mezun olabilmeleri için bu sınava girmeleri gereklidir. Aksi takdirde mezun olamazlar.