ŞANLIURFA / HALİLİYE - Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dilimizin Zenginlikleri

.

Nis

Dilimizin Zenginlik Prjesi kapsamında, "Divanu Lügati't-Türk Okumaları" teması kapsamında okulumuz edebiyat öğretmenleri ve öğrenciler birlikte Divanu Lügati't-Türk panosu oluşturdu.

Nis

Dilimizin Zenginlik Prjesi kapsamında, "Kutadgu Bilig Okumaları" teması kapsamında okulumuz edebiyat öğretmenleri ve öğrenciler birlikte Kutadgu Bilig panosu oluşturdu.

Nis

Dilimizin Zenginlik Prjesi kapsamında, "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" teması kapsamında okulumuz edebiyat öğretmenleri ve öğrenciler birlikte Atasözleri panosu oluşturdu.

Nis

Dilimizin Zenginlik Prjesi kapsamında, "Safahat Okumaları" teması kapsamında okulumuz edebiyat öğretmenleri ve öğrenciler birlikte Safahat panosu oluşturdu.

Ara

Dilimizin Zenginlik Prjesi kapsamında, "Sözlük Özgürtür" teması ile okulumuz edebiyat öğretmenleri ve öğrenciler birlikte "Urfa Ağzı Sözlüğü" nü oluşturdu.